Shop Mobile More Submit  Join Login
About Varied / Hobbyist Mustika20/Female/Indonesia Group :iconisacommunity: ISACommunity
Indonesia Stickfigure Community
Recent Activity
Deviant for 3 Years
Needs Core Membership
Statistics 127 Deviations 1,023 Comments 11,963 Pageviews
×

Newest Deviations

Favourites

Groups

  • Mood: Big Grin
  • Listening to: The Da Vinci Code OST
  • Reading: Forums
  • Watching: My bro playing their gadgets
  • Eating: Cheese Pringlesssh
RHG #1: Emerald vs. Op34 Banner by GreenMustika321
Ooh, what's this?! Another fan-art? Hell naw guys. Click the picture for more info of this thing.

    That's one, and I've included some of my writings there. My other wish for the early next year is that I'd be going to make an art to thank my online peeps for accompanying me for such good times we have together. Yeah, it maybe going to be exhausting, but I'll see if I can simplify 'em. You guys rock. :heart:
    Also for finally posting my personal OC roster (without one though because I've been rather puzzled about whether to improve the guy or just let him be. But he's still mine though so I'll try to revamp him a bit) that I've delayed for months now due to over-complex BG and all. Again, to simplify it. just DO IT!!! 
    Man, I'm going to turn 21 on next March which is my favorite number. Hmm, I wonder what destiny will bring me next year~ *gets dreaming and slapped by my bros* Oh alright, I should have not been dreaming too much. Perhaps I need to buy a note this time to write or sketch 'em all so I'm not gonna forget it. Definitely one thing to do.
    I think that's for recent update, can't write much because I'm getting a slight fever at the moment (what a shame, hnggh). Now I'm going to include a special section for the tag in separate lines. If you want to proceed then carry on. If not, then thanks to your time for reading this. Hope you guys have had such great year and will face the new one with smile and optimism! Cheers~ Llama Emoji-60 (Snug or Hug) [V3] 


========================================================

Now to separate this special section~
Tagged by :iconxastronx:, ye. yer friendship's worth my time, m'lady. To hug ya 'till death~ :Tight Hug jk jk <3

1. What is the first thing that comes to mind when you think of me?
    Answer: Erm...AstroBoy? Astro Boy Emote - Singing/Happy/:D  Or astronaut lol.

2. What is your favorite picture of mine? (I'm really curious and want to know what you guys like)
    Answer: Just wanna say that I love all yer arts, but this one's pretty special to me Sett by xAstronx So I found ya from this specific art from a stickman group and saw around your gallery. Got astonished with it. Thumbs up~.

3. What color are your eyes and what color do you wish they were?
    Answer: Between black or very dark brown, but I think the latter's the correct one (thanks my bros~)

4. What fandom are you obsessing about right now?
    Answer: Nothin'.

5. Who are your 5 favorite youtubers?
    Answer: I don't have a specific favorite one but atm my favs one are ExplodingTNT, Crash Course (psychology section specifically), Hyun's Dojo, Whatever Vines, aaand Bepler (this guy's a Dojo member but he gets this total unique video/animation genre which tends to amuse me. Keep it up, bro.)

6. Tag your best dA friends. (No limit tag all friends.)
    Answer: No need the tag, I've put your name on my special list so there ya go hue. yes 

7. WHAT'S YO FAV FOOD BRUH??
    Answer: SUUSHIIIII (with lots of salmon fishes and sheets of nori, please.)

8. Anything you wanna tell me?
    Answer: ... I think this will be us when meeting to each other. punch the tard day then Redbull glomp . Eeyup lmao.

9. What are you doing right now?
    Answer: Preparing to take a nap after this lol. Plus another OST exploration.

10. If you are an Undertale fan (obsessive nerd) like me, who is your favorite character?
    Answer: Not really an Undertale obsessive fan, but I like Toriel. Though each character has their special traits so I - more or less - like 'em all.

11. Crushes (if any) Initials? If no crush, person on dA you could possibly have a relationship with?
    Answer: Hmmnope.

12. Chocolate or Vanilla?
    Answer: Chocolate, please.

13. Link 3-5 favorite songs
    Answer: Hmm... [WARNING, MY *sounds of broken record*. YOU HAVE BEEN WARNED.] one, two, three, four, five. Now, let's see which one interests you the most~ :devilish:

That's really it folks. Thanks for reading all of this (if you can make it), aand happy holidays! :happybounce: 

deviantID

GreenMustika321
Mustika
Artist | Hobbyist | Varied
Indonesia
Yosh, fellas.

Few things about me:
:bulletred: I mostly upload digital arts + photos, and few stick figure animations (cause I'm a proud Stickpage user 8-)).
:bulletwhite: A proud psychology student at 2nd best state university on Indonesia.
:bulletyellow: Having a new year's resolution to be done, which is a monthly art (could be digital arts, photos, or even animation if you got lucky).
:bulletblue: I'm currently using mostly Flash CS6 or Flash 8 in several cases for my recent arts since the beginning of 2015. Semi-loyal stick figure collaboration participant.
:bulletpurple: Loves watching comedies, playing certain games from website, PC, or even PS3 (but mostly on phone though :iconteheplz:), and got addicted on listening to SoundCloud's amazing musics from MrSuicideSheep's preferable music artists mostly, such as Rameses B, Phonat, Aaron Static, etc.
Ow, and SNACKS. I LOVE SNACKS, except those spicy ones. *eats peanuts*

Think that's all by now, welcome to my gallery. :D

Also give some visits and :heart: to my best amigos over here. They got lots of amazing stuff on their gallery as well~
:iconkursura::iconjv-vengeance::iconnazumeow735::iconkatherineyukimura::iconmary-maru::iconanimevishal::iconshirei-shou::iconxastronx:






Interests

AdCast - Ads from the Community

×

Journal History

Comments


Add a Comment:
 
:iconratinrage:
ratinrage Featured By Owner Jan 18, 2016  Hobbyist Photographer
:iconty-llamaplz:
Reply
(1 Reply)
:iconlugia98:
Lugia98 Featured By Owner Jan 1, 2016  Hobbyist Digital Artist
Can I have commission with points?
Reply
(1 Reply)
:icongervieanims:
GervieAnims Featured By Owner Dec 31, 2015  Student Filmographer
HELLO :)
Reply
(2 Replies)
:iconxastronx:
xAstronx Featured By Owner Dec 6, 2015  Hobbyist Artist
Hows you doin mladehhh... been a while.
Reply
(1 Reply)
:iconmyworldfantasygirl:
MyWorldFantasyGirl Featured By Owner Sep 11, 2015  Hobbyist Digital Artist
thanks for the fave!
Reply
(1 Reply)
Add a Comment: